Specialiseret erfaring med tagpap

Tagpap-service.dk er en resultatsfokuseret og passioneret virksomhed med én klar målsætning: at anlægge tagpap, hvor kvalitet og design går op i en højere enhed. Vi arbejder hver dag - alle ugens 7 dage - på at blive en af Danmarks førende tagvirksomheder. Derfor holder vi os løbende opdaterede med de nyeste maskinteknologier, kurser og teknikker på området. Vi opererer med en fast stab af stabile og pålidelige medarbejdere og samarbejdspartnere, så du som kunde er sikret kompetente tagpapspecialister med mere end 45 års erfaring indenfor tagpap, konstruktioner og tjærearbejde. Vores udbredte erfaring kommer alle vores kunder til gode - både indenfor tilbyg-, nybyg-, ombyg- og energirenovering samt solcellemontering, projektering og beregninger.

Se eksempler på priser:

Få et gratis uforpligtende tilbud:

Fokus på kvalitet

Vi arbejder med Icopal & Katepal tagpapprodukter og sætter en ære i at levere god dansk kvalitet til industrierne og husejerne på Sjælland. Med Icopals moderne tagpap er du sikret en holdbarhed på mange årtier – endda helt op til 40 år. Vi har bred ekspertise og kompetencer indenfor følgende fire områder:

  1. Projektering, beregning og udarbejdelse af tagpapbelægning og tagpapkonstruktioner i helhed.
  2. Tømrerarbejde, spærkonstruktioner, efterisolering.
  3. Kvalitetssikring, kvalitetskontrol og garantistillelse.
  4. Sikkerhed og ordnede arbejdsforhold.

Alsidighed

Tagpap-service tilbyder stabile og gennemtænkte tagpapløsninger, hvor du som kunde ikke behøver at bekymre dig om den tekniske byggeproces, der i høj grad er karakteriseret ved anlægning af tagpap. Vi gennemtænker og vurderer projektet ned til mindste detalje for at nå vores endelige målsætning om et fejlfrit resultat. Din tilfredshed betyder alt for os.

Vi arbejder løbende på at udvikle vores virksomhed, så vi indenfor en overskuelig årrække kan tilbyde vores service og kompetencer til hele Danmark.

Tagpap-Service.dk er en del af Tagpap Gruppen. Vi har anlagt tagpaptage til befolkningen og industrierne i Danmark de sidste mange år. Vores kundekreds er meget alsidig og omfatter blandt andet private husstande, virksomheder, den offentlige sektor og forskellige boligselskaber.