Built-up tag

Få et tilbud på et ’Built-Up’ tag!

Built-up tag til markedets bedste pris

Det flade tag, der i dag kaldes ’Built-Up taget’, stiller særlige krav til tagdækning på grund af den øgede risiko for fugtskader. Med nyere tids stærke tagpapformer udført professionelt af tagdækkere og anlægningsfirmaer, kan 70’ernes problemer med denne type tag heldigvis elimineres. Built-up tagets navn dækker over en specifik tagdækningsform, der er bygget op i to eller flere lag tagpap – ofte som koldttagskonstruktion. Ved tagrenovering af built-up tage kan eventuelle taghældningsfejl effektivt rettes, ligesom det i nogle tilfælde kan være en fordel også at etablere udvendig efterisolering. På tagpap-service.dk kan du få et uforpligtende tilbud på din ønskede Built-Up tagopgave ved enten at ringe på 25 70 01 23, eller du kan sende os en besked via vores kontakt formular her på hjemmesiden.

Fladt tag uden fugtskader

Den ’flade’ tagstil blev yderst populær i 70’erne, hvor arkitekttegnede huse i øget grad bar præg af det futuristiske og strømlinede design. Mange af tagene led dog under svære skader, hvilket gik hårdt udover huskonstruktion og indendørsmiljø. Med Built-Up tage er det muligt at skabe et flot, fladt tag i en ultramoderne stil uden at skulle leve med fugtskader som i 70’ernes fejlbyggede tage. Built-Up tage er i dag enormt moderne indenfor skandinavisk design og arkitektur, hvor det minimalistiske og androgyne florerer.

Renovering af built-up tag

Ved renovering af det gamle built-up tag vil gamle tiders bestrøning med perlesten kunne fjernes. I den nyrenoverede konstruktion indgår desuden en uv-beskyttet overflade af knust skifersten. Dette giver mange fordele i forhold til vægt, fugt og vand. Renovationen af et built-up tag sikrer, at både udseende og holdbarhed er i topform.

Pris på tagisolering er en engangsinvestering, der betaler sig selv hjem. I forbindelse med tagdækning og tagpap er tagisolering et oplagt valg – f.eks. kan tagpap ved nogle typer tagkonstruktion lægges direkte på isoleringen.

Vigtigt – lad os rådgive dig

Ved ændring eller oprettelse af taghældning og merisolering er det altid vigtigt at undersøge og tage højde for den dampbremsende effekt som en sådan ændring kan have for taget.


Vi står derfor som professionelt tagdækningsfirma altid klar til at rådgive dig frem til den bedste løsning.