Få et tilbud på et nyt tagpaptag!

Ikke alene er nyt tagpap flot – det er også et reelt og fornuftigt alternativ til andre former for tagdækning. Hos tagpap-service.dk kan du få et uforpligtende tilbud på anlægning eller udskiftning af tagpap på dit tag.

Tag med øget levetid

Levetid og holdbarhed på et tag med en tagpapløsning er oftest langt bedre end de konventionelle tagløsninger, vi normalt ser, idet udseende og holdbarhed har det med at svinde hurtigere i langt de fleste teglformer. En professionel tagpapbelægning giver ikke alene et flot og enkelt udtryk – det holder også i rigtig mange år. Desuden er tagpap en økonomisk fornuftig løsning på din tagdækning – både i forbindelse med nybyggeri og ved tagrenovering.

Gør som arkitekterne

Tagpapløsninger er blevet en fast del af de skandinaviske arkitekters værktøjskasse, grundet tagdækningsformens fantastiske egenskaber samt det enkle og elegante udtryk, der kan opnås med tagpap. Via tilføjelsen af lister med listedækningsmetoden underbygges et moderne udtryk, der desuden er yderst populært i arkitekt- og ingeniørsammenhænge. Med tagpap kan du med andre ord tilføje et moderne og tidløst design til dit hus, kendt fra de nyeste arkitekturtrends.

Tagpap: Langt fra pap

I virkeligheden er tagpap måske et lidt misvisende navn, da ’pap’ som sådan måske giver associationer til et let og billigt materiale. I dag er moderne kvalitetstagpap en avanceret flerlags tagbelægning, der er bygget op af en stærk fiberkerne, hvilket sikrer høj styrke til taget. Belægningen udgøres af et tjærelignende lag bestående af asfalt og syntetisk gummi, hvilket forhindrer utætheder og fugtskader i at opstå på taget, samtidig med at give det elasticitet under anlægningen. Til sidst er tagpappet belagt med en topping, der udover at give modstandsdygtighed, ligeledes tilføjer pappet dets karakteristiske, rå tagoverflade. Når tagdækkeren lægger tagpap på taget opvarmes tjærestoffet, så tagpapbanerne svejses sammen og skaber en fuldstændigt tæt tagdækning, der holder i mange år fremover. Vi arbejder i tagpapmaterialer fra Icopal & Katepal, hvor kvalitet og design går op i en højere enhed.

Tilbud på tagpaptag – Vi tilbyder:

• Grundig rådgivning om tagpaptag
• Totalløsninger på tagpap
• Tagpap reparationer
• Stor ekspertise
Tagpap Service er dit tagpapanlægningsfirma. Kontakt os for priser på tagpap ved at klikke på fanen ”Kontakt”

Listedækning – designer tag med tagpap

Flot arkitektonisk udtryk er let at tilføre taget med listedækningens elegante lige linier og enkle skandinaviske udtryk. Det er et fantastisk visuelt virkemiddel til at give ’kant’ og til taget. Specielt får et tag med taghældning stil og styrke med tagpap og listedækning. Listedækning er også økonomisk en rigtig fornuftig løsning – både på den korte og på den lange bane.