Tagpap-Service.dk har igennem årene udviklet nogle vigtige relationer og samarbejder i branchen og derved styrket sin tilstedeværelse blandt landets entreprenørfirmaer og leverandører.

Disse forbindelser har bragt os rundt på adskillige spændende byggepladser og private husstande og givet os lærerige oplevelser. Her kan du se et lille udsnit af vores netværk og kunder, samt lidt om de forskellige projekter vi har arbejdet på.

Icopal A/S

Icopal er på mange måder toppen af poppen indenfor tagpap. Vi arbejder derfor udelukkende i materialer fra det danske brand, hvor kvalitet og design på mange måder går op i en højere enhed.

ROCKWOOL

Rockwool er verdens førende leverandør af stenuldsprodukter, der sikrer en øget grad af miljøbevidsthed indenfor materialekvalitet og isolering. Stenulden benyttes i alle områder af byggebranchen.

Toms Gruppen

 Toms Gruppen A/S har i snart et århundrede leveret chokolade og desserter til tusindvis – hvis ikke millioner – af danskere. Med et nyskabende og internationalt orienteret perspektiv, repræsenterer Toms i høj grad dansk kvalitetsbevidsthed og innovation, når det er bedst.

Fog Trælasthandel

Fog Trælasthandel tilbyder et stort udvalg af byggeprodukter til projekter, der kræver kvalitetsbevidsthed og gennemført design ned til mindste detalje.

Bygma

 Bygma er den største leverandør af byggematerialer til det professionelle og private marked i Danmark og tilbyder desuden absolut alt indenfor tømre-, snedker-, entreprenør- og maltermaterialer. 

Mijama A/S

Mijama Tagmaterialer er en dansk totalleverandør til den professionelle tagdækkerbranche.

 

JUAL A/S

JUAL har mere end 45 års erfaring med solidt og slidstærkt tilbehør til tagpålægning.

Stender A/S

STENDER ENTREPRISE har med nybyggeri, renovation og byggeprojektering at gøre. Stender A/S løser byggeopgaver inden for butiksbyggeri, industribyggeri, opføring af nye kontorer og domiciler samt bygningsrenovering, hvor høj kvalitet og gennemførte detaljer altid indgår i det færdige resultat.

Wise Bank

WISE Bank Belgium –
Tagpap Gruppen ApS har valgt at have konto hos en EU udbyder i Belgien, som er reguleret af den Belgiske centralbank, ligesom alle andre banker. Wise Bank fungerer på nogenlunde samme vilkår som Lunar Bank og Revolut Bank.

Eksempler på udført arbejde

Tagpap Fields

Fields – Biografen

Tagpap HC A 3

Hc. A. 3 – Næstved

Tagpap PTU

PTU – Rødovre

Få et komplet gratis og uforpligtende tilbud

eller kontakt os for at høre nærmere om hvad vi kan gøre for dig