Listedækning af tagpap

Listedækning – fra tagpaptag til arkitekternes designfavorit

Listedækning et godt valg for huset

At skabe et flot arkitektonisk udtryk i form af listedækningens elegante lige linjer og enkle skandinaviske udtryk

Listedækning er på mange måder et fantastisk, visuelt virkemiddel til at tilføje lidt ekstra ’kant’ og karakter på en ellers flad tagoverflade. Som tagdækningsmetode er listedækning perfekt til et hældningstag, takket være dets dekorative effekt. De lige linjer underbygger et minimalistisk og monokromt udtryk, hvilket begge er områder, dansk arkitektur og design bærer præg af. Således kan du med listedækning pifte dit almindelige tagpaptag op, eller ændre på den nuværende tagtype, så det reflekterer et tidløst design, der er elsket af Skandinaviens store arkitekter. Her er der med andre ord tale om et tagdesign, der kan sætte prikken over i’et på et hvilket som helst tagpaptag og som oftest er godt for selve økonomien i huset.

Et økonomisk fornuftigt valg

Listedækning er en yderst økonomisk og fornuftig løsning – både på den korte og lange bane. I gamle dage var listedæknings praktiske funktion først og fremmest øget holdbarhed, takket være tætningen af tagpaptaget ved tagpapbanernes samlinger. Listerne gik med andre ord ned igennem de samlinger i tagpaptaget, hvorved risikoen for fugtskader blev formindsket. Idag er det mest for syns skyld, da tagpap er tæt ved korrekt arbejdsmetode men i enkelte tilfælde kan det være for at få sne til bedre at fæstne sig eller komme ned i mindre portioner ad gangen. De vertikale linjer kan altså udover at være visuelt tiltalende også være praktiske. Tagpap er i forvejen en meget holdbar løsning, og en listedækning vil derfor være en tæt, stabil og flot løsning på de fleste ejendomme.

Icopal listedækning

Vi benytter os udelukkende af Icopal materialer til listedækning, der således fungerer optimalt og giver et flot resultat. Icopals markante fokus på kvalitet og holdbarhed gør, at du er sikret en taglevetid på  mange år – uden undtagelser. Icopal er et dansk brand, der specialiserer sig i tagpap og listedækning, der kan være med til at løfte dit tags udseende og udtryk. Icopal er en sand arkitektfavorit, hvorved du er sikret materialer i den nyeste teknologi med en holdbarhed udover alle grænser. I modsætning til de konventionelle teglstenstage er vedligeholdelse ikke på samme måde nødvendig med tagpaptage og listedækninger. Du behøver blandt andet ikke vaske dem i samme grad som de følsomme teglstenstage, der oftest har det med at lide under det danske vejr. Med listedækning på dit tagpaptag har du desuden mulighed for at give dit tag lidt ekstra designbevidsthed og arkitektonisk udtryk.

Tilbud på Tagpaptag – tag os med på råd

• Grundig rådgivning om tagpaptag
• Totalløsninger på tagpap
• Tagpap reparationer
• Stor ekspertise
Vi er dit tagpap tag firma – ring eller skriv for tagpaptag priser

Få et komplet gratis og uforpligtende tilbud

eller kontakt os for at høre nærmere om hvad vi kan gøre for dig