tagdækning

Holdbar tagdækning med tagpap

Tagdækning med tagpap kan udføres af dit tagdækkerfirma på alle typer tagkonstruktioner og tagtyper. Tagpap er enormt fleksibelt og bøjeligt, takket være det tynde og lette materiale, sammenlignet med andre tagdækninger. Tagpap er også en belægning, der giver en høj grad af arkitektonisk frihed. Netop på grund af tagpaps fleksibilitet kan det bruges til specielle tagdækninger og tagudformninger.

Hvad består tagdækningen af?

Foruden tagpaps lagkonstruktion består en tagdækning med tagpap ofte af to lag tagpap: underpap og overpap.

Tagpap / underpap er det nederste lag der – afhængig af tagkonstruktionen – fastgøres mekanisk med specielle skruer eller brændes på. Således tætnes tagpappet, hvorved fugtskader og huller undgås fuldstændigt. Underpap er specielt vigtigt, når tagdækningen er på et tag med en meget lille hældning.

Tagpap / overpap er den øverste lag af tagdækningen, der dækker taget og skaber et moderne og råt udseende. Overpappet brændes fast, så det tætnes uden nogle former for utætheder og huller. Overpappet udgøres af små skifersten eller andre former for sten, der sikrer holdbarhed og et flot udseende.

Tilbud på tagpaptag – Vi tilbyder:

• Grundig rådgivning om tagpaptag
• Totalløsninger på tagpap
• Tagpap reparationer
• Stor ekspertise
Tagpap Service er dit tagpapanlægningsfirma.
Udfyld formularen for at komme i gang:

  Udtalelser fra kunder

  “Vi fik skiftet 2 tag-kuppeler og lagt to lag tagpap oven på det eksisterende gamle udtjente tagpap, og skiftet alu inddækninger. Lige fra tilbudsfasen, til afslutning af opgave har de været søde og hjælpsomme, utrolig kompetente og ikke mindst fleksible. De rykkede hurtigt ud, og løste opgaven til vores fulde tilfredshed.”

  – Emilie og Oliver

  “Tak et rigtigt fint og godt samarbejde med jer i tagpapgruppen. Sigurd er en mand, der holder ord og udfører et solidt og flot arbejde, når han jonglerer med gasflamme, tagpap og lister til vores nye tag. Vi er ovenud tilfredse.”

  – Kurt og Eva

  “Det har været en skøn oplevelse, at opleve et firma, der er så engageret med en stor faglig stolthed, og de kom med faglige informationer og råd til os i valg af materialer og løsningsforslag. Efter tilbudsgivning og frem til afslutning, har der været en super dialog, de har igennem hele forløbet holdt mig orienteret om status.”

  – Jesper

  Få et komplet gratis og uforpligtende tilbud

  eller kontakt os for at høre nærmere om hvad vi kan gøre for dig