Built-up tag

Få et tilbud på et ’Built-Up’ tag!

Built-up tag til markedets bedste pris

Det flade tag, der i dag kaldes ’Built-Up taget’, stiller særlige krav til tagdækning på grund af den øgede risiko for fugtskader. Med nyere tids stærke tagpapformer udført professionelt af tagdækkere og anlægningsfirmaer, kan 70’ernes problemer med denne type tag heldigvis elimineres. Built-up tagets navn dækker over en specifik tagdækningsform, der er bygget op i to eller flere lag tagpap – ofte som koldttagskonstruktion. Ved tagrenovering af built-up tage kan eventuelle taghældningsfejl effektivt rettes, ligesom det i nogle tilfælde kan være en fordel også at etablere udvendig efterisolering. På tagpap-service.dk kan du få et uforpligtende tilbud på din ønskede Built-Up tagopgave ved enten at ringe på 25 70 01 23 eller ved at gå til vores beregner Her og hente et uforpligtende tilbud på 5 minutter, du kan også sende os en besked via vores kontakt formular ved at klikke på den orange knap nederst på siden.

Fladt tag uden fugtskader

Den ’flade’ tagstil blev yderst populær i 70’erne, hvor arkitekttegnede huse i øget grad bar præg af det futuristiske og strømlinede design. Mange af tagene led dog under svære skader, hvilket gik hårdt udover huskonstruktion og indendørsmiljø. Med Built-Up tage er det muligt at skabe et flot, fladt tag i en ultramoderne stil uden at skulle leve med fugtskader som i 70’ernes fejlbyggede tage. Built-Up tage er i dag enormt moderne indenfor skandinavisk design og arkitektur, hvor det minimalistiske og androgyne florerer.

Renovering af built-up tag

Ved renovering af det gamle built-up tag vil gamle tiders bestrøning med perlesten kunne fjernes. I den nyrenoverede konstruktion indgår desuden en uv-beskyttet overflade af knust skifersten. Dette giver mange fordele i forhold til vægt, fugt og vand. Renovationen af et built-up tag sikrer, at både udseende og holdbarhed er i topform.

Pris på tagisolering er en engangsinvestering, der betaler sig selv hjem. I forbindelse med tagdækning og tagpap er tagisolering et oplagt valg – f.eks. kan tagpap ved nogle typer tagkonstruktion lægges direkte på isoleringen.

Beregn prisen på et built-up tag

Tagpap Service har gjort det nemt og let at indsende en forespørgsel på en hvilken som helst tagpapopgave med vores smarte 7-trins beregner. Således kan du hurtigt få beregnet prisen på tagpap til netop dit flade tag via en grundig vurdering af omfanget, foretaget af en af vores tagpapspecialister. De specifikke mål og ønsker sender du ind til os igennem de 7 trin i beregneren, hvor du på overskueligt vis bliver præsenteret for en række spørgsmål til hurtig besvarelse. Her har du blandt andet mulighed for at vælge, hvilket tagpap og tilbehør, du ønsker til anlægning af built-up taget. Klik her for at gå til vores beregner.

Vigtigt – lad os rådgive dig

Ved ændring eller oprettelse af taghældning og merisolering er det altid vigtigt at undersøge og tage højde for den dampbremsende effekt som en sådan ændring kan have for taget.


Vi står derfor som professionelt tagdækningsfirma altid klar til at rådgive dig frem til den bedste løsning.